آشپزي جان
طرز تهيه مارمالاد هويج مناسب شيريني ها
شيرينيمربايي جزو خوشمزه ترين شيريني هايي هست كه در دسته شيريني هاي خشك قرار مي گيرد و معمولا به خاطر ماندگاري و صد البته خوشمزگي آن در دسته شيريني هاي پرطرفدار هم قرار مي گيرد.
موادلازم براي مارمالاد هويج :
هويج |
۵۰۰ گرم |
شكر |
۵۰۰ گرم |
پودر ژلاتين |
۱ قاشق چايخوري |
گلاب |
۱/۴ ليوان |
پودر هل |
۱ قاشق چايخوري |
زعفران دم كرده |
۱ قاشق مرباخوري |
آبليمو |
۲ قاشق چايخوري |
طرزتهيه مارمالاد هويج :
هويج ها را شسته پوست كنده و خرد كنيد و در يك قابلمه بريزيد و قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد و دو ليوان آب اضافه كنيد و بگذاريد تا هويج بپزد و نرم شود.
سپسبا ميكسر هويج ها را پوره كنيد. هويج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بريزيد. شكر و هل و زعفران را اضافه كنيد و مخلوط كنيد و اجازه دهيد تا مارمالاد قوام آيد.
پس از جا افتادن مارمالاد پودر ژلاتين را با گلاب مخلوط كرده و روي بخار آب بن ماري كنيد تا ژلاتين كاملا حل شود. مخلوط ژلاتين را به مارمالاد اضافه كرده و هم زده سپس آبليمو را اضافه كرده و هم زده و از روي حرارت برداريد.اجازه دهيد تا مارمالاد خنك شود سپس در بطري شيشه اي ريخته و در يخچال قرار دهيد تا آماده مصرف شود.
ساير نكات:
به جاي ژلاتين مي توانيد از تخم به استفاده كنيد من براي همه ي مرباهايي كه درست مي كنم از تخم به استفاده مي كنم.
به اين صورت كه يك قاشق چايخوري تخم به را لحظه اوايل پخت اضافه مي كنم و در آخر پخت هسته ها را از مربا برمي دارم.