آشپزي جان

شايد باشي ، شايد نباشي

آشپزي جان

۹۰ بازديد

آشپزي جان

طرز تهيه مارمالاد هويج مناسب شيريني ها

 

شيرينيمربايي جزو خوشمزه ترين شيريني هايي هست كه در دسته شيريني هاي خشك قرار مي گيرد و معمولا به خاطر ماندگاري و صد البته خوشمزگي آن در دسته شيريني هاي پرطرفدار هم قرار مي گيرد.

 

موادلازم براي مارمالاد هويج :

 هويج

 ۵۰۰ گرم

شكر 

 ۵۰۰ گرم

پودر ژلاتين

۱ قاشق چايخوري 

گلاب 

۱/۴ ليوان 

پودر هل

۱ قاشق چايخوري

زعفران دم كرده

۱ قاشق مرباخوري

آبليمو

۲ قاشق چايخوري

 

طرزتهيه مارمالاد هويج :

هويج ها را شسته پوست كنده و خرد كنيد و در يك قابلمه بريزيد و قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد و دو ليوان آب اضافه كنيد و بگذاريد تا هويج بپزد و نرم شود.

سپسبا ميكسر هويج ها را پوره كنيد. هويج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بريزيد. شكر و هل و زعفران را اضافه كنيد و مخلوط كنيد و اجازه دهيد تا مارمالاد قوام آيد.

 

پس از جا افتادن مارمالاد پودر ژلاتين را با گلاب مخلوط كرده و روي بخار آب بن ماري كنيد تا ژلاتين كاملا حل شود. مخلوط ژلاتين را به مارمالاد اضافه كرده و هم زده سپس آبليمو را اضافه كرده و هم زده و از روي حرارت برداريد.اجازه دهيد تا مارمالاد خنك شود سپس در بطري شيشه اي ريخته و در يخچال قرار دهيد تا آماده مصرف شود.

 

 

 

 

ساير نكات:

به جاي ژلاتين مي توانيد از تخم به استفاده كنيد من براي همه ي مرباهايي كه درست مي كنم از تخم به استفاده مي كنم.

 

به اين صورت كه يك قاشق چايخوري تخم به را لحظه اوايل پخت اضافه مي كنم و در آخر پخت هسته ها را از مربا برمي دارم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.